Sunati-ne acum pentru mai multe informatii - Call center: 0268 336 115 – 0722193440

Discount 100 de lei pentru orice parbriz !

De ce nu merge merita repararea parbrizului

  • Nu este sigur
  • Nu trece RAR-ul
  • Este costisitor ( ajunge si la 150 de lei )
  • Reduce vizibilitatea
  • Efecte de scurta durata
  • Un parbriz nu se repara , se schimba !

Schimba acuma parbrizul si beneficiezi de un discount de 100 de lei ! 

Preturi avantajoase pentru toate modelele de masini !

Vrei sa repari un parbriz ciobit sau crapat ? Sper ca iti asumi riscurile pe care majoritate service-urilor o ascud  . Eu ma numesc Alexia si in continuare am sa va prezit cateva aspecte ale sigurantei tale . Parbrizul face parte din structura masiniii . Daca nu este instalat corect sau este deteriorat ,  acel vehicul in cazul unui acident poate fi afectata serios , parbrizul sustine 45% din integritatea structurală a vehiculului iar intr-o răsturnare aproximativ 60%. Gândiți-vă la acest lucru pentru un moment , un parbriz care are crapaturii sau ciobituri nu mai este sigur imaginativa o bucata de plastic care are o crapatura , este mult mai usor de indoit acest lucru este valabil si la un parbriz .

Parbrizul este o parte integrantă a sistemului de mentinere a pasagerului in masina in cazul uni acident.Intr-o rasturnare parbrizul impiedica strivirea plafonului, permite airbag-urile să se deschida intr-un mod corect pentru a amortiza impactul tau si al familiei tale , daca parbrizul este montat incorect sau are crapaturi airbag-ul poate impinge afara parbrizul , iar conducatorul si pasagerii pot fi aruncati prin parbriz într-o coliziune gravă. parbrizul autovehiculului dumneavoastră este important pentru siguranța ta si a familiei tale.

Optati pentru siguranta dvs. nu reparati un parbriz !

De aceea este important sa apelati la dexiz pentru un schimb de parbriz într-un mod corespunzător realizat cu aparatura de ultima generatie nu sa reparati un parbriz care dupa un timp va trebui oricum schimbat iar aceasta operatiune este o risipa de bani care poate costa si pana la 150 de lei in plus o sa aveti probleme la RAR  , avem certificare profesionala in acest domeniu si suntem pe piata de peste 15 ani sunatine acuma la nr . 0268 336 115 – 0723857802 pentru mai multe informatii sau pentru o programare , cei care opteaza pentru siguranta lor si schimba parbrizul si nu il repara beneficieaza de un discount de 100 de lei