Masini

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Parbrize calitative pentru orice MASINA !

Doriti un parbriz pentru masina dvs. de calitate ?

Va putem ajuta , suntem experti in schimbul de parbrize auto

Ne putem deplasa si la dvs. acasa !

20 de ani de experienta in acest domeniu

Nr.Call center: 0268 336 115 – 0722193440

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”291″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

În lumea de astăzi cei mai mulți oameni sunt foarte preocupați de siguranță. Vom face aproape orice pentru a vă asigura siguranța dumneavoastra si a familiei noastre , aceasta este prioritatea noastra principala. Dar ce sa vorbim si despre ce vehiculul conduceți? Majoritatea conducătorilor auto respecta legea folosirii centurii de siguranță in timpul condusului. In general achiziținam vehicule cu sisteme de siguranță, cum ar fi airbag-ul, sistemele de frânare cu antiblocare(ESP), și vehicule cu siguranta cat mai mare (Teste EUROCAP). Cum rămâne cu un alt element de siguranță ale vehiculelor adica parbrizul ?

Cercetările recente indică aproximativ 80% dintre proprietarii de vehicule care au raspund unui chestionaar nu avut nici o idee despre cât de important este pentru siguranța lor un parbriz instalat corect si de calitate . Aproximativ 60% din rezistența acoperișului este furnizat de un parbrize si de o luneta instalate în mod corespunzător . Un parbriz instalat corect permite, de asemenea, circularea corespunzătoare a aerului, și va ajuta pasagerii sa nu fie aruncati prin parbriz într-un accident. Nu pune siguranța ta si a familiei tale în mâinile oricui. Suntem pe piata de aproape 20 de ani si va putem asigura cele mai bune conditii pentru schimbarea unui parbriz !

Dexiz garantează înlocuirea parbrizul intr-un mod corespunzator . Noi oferim doar servicii de  calitate , înlocuirea unui parbriz care îndeplinește sau depășește cele mai înalte specificații ale industriei. Noi oferim un servicii telefonic NON-STOP !

[/vc_column_text][vc_column_text]

Putem schimba parbrize , lunete sau geamuri laterale pentru toate marcile sau modelele de masini !

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1479760639336{padding-left: 10px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.