Despre noi

Dexiz Parbrize , este lider in inlocuirea parbrizelor in mai multe judete  Va rog sa acesati pagina vanzari on-line pentru a vedea exact in ce localitati putem schimba un parbriz . Dexiz continua sa multumeasca clientii începând cu anii 1997. Centrele noastre de servicii  s-au afirmat prin serviciile oferite  pentru a înlocui parbrizul unui vehicul, camion sau echipamente grele de sticla. Dexiz , ofera servicii de înlocuire parbriz mobil si la domiciliu.

Scopul nostru este de a oferi clientilor nostri satisfaccie 100%. Ne-am angajat sa oferim servicii de calitate pentru clientii nostri, si sa depunem eforturi pentru a ne asigura ca vom depasi toate asteptarile dumneavoastra. Dexiz va procesa orice cerere de asigurare pentru tine, astfel încât nu trebuie sa va faceti griji cu privire la completarea formulalelor.Putem sa venim si la domiciliul clientului cu ajutorul echipei mobile .

INLOCUIRE PARBRIZ DEXIZ

Serviciul nostru de inlocuire parbrize , lunete , geamuri laterale si chedere auto este oferit clientilor nostrii in toata tara. Va puteti astepta la un serviciu rapid si la preturi accesibile de la compania noastra.

SIGURANTA dumneavoastra este prioritate nostra, tratam masina dvs. ca si cum ar fi a noastra !

Diferenta dintre firma noastra si alte firme care se ocupa cu schimbul de parbrize este experienta noastra de aproape 20 de ani !

Nu ezitati sa ne apelati ACUM!

Doriti un serviciu pentru reparare parbrize zgariate sau fisurate?

Aici multa lume greseste cand opteaza sa repare un parbriz , de ce ? Avem o pagina dedicata unde va prezentam mai multe riscurii la care va expuneti cand alegeti sa reparati un parbriz . Acesati pagina reparatii parbrize brasov pentru a afla mai multe detalii , exita pe acea pagina si un video in care asistenta noastra Alesia explica toate aceste riscuri.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.