Audi

Doriti sa schimbati parbrizul pentru un Audi ? 

Nimica mai simplu , apelati la un serviciu de calitate – Dexiz

AVEM PARBRIZE PENTRU TOATE MODELE DE AUDI

Telefon – 0268336115 

 

 

Infromatii generale despre Audi:

  • Site oficial Volkswagen
  • Pagina de Wikipedia Volkswagen
  • Companie: Privata ; Grup Volkswagen
  • Fondată: 1909
  • Sediu:Ingolstadt, Germania
  • Locatii:Global
  • Parbriz OEM Audi – Guardian
  • Modele de Audi populare: Quattro, 90, 80, 100, 200, S4, Cabriolet, A6, A4, S6, A8, A4 Avant, S3, TT Coupe, TT Roadster, S8, Allroad Quattro, RS6, RS4, Q7, A5, Q5, RS5, A1, A3

 

 

Piese din sticla pentru Audi 

Există diferite calități de parbrize din care un client poate alege atunci când cumpără un parbriz, luneta sau geam lateral pentru Audi. Sticla auto vanduta de Dexiz este foarte calitativa si find peste toate tipurile de parbrize non-oem de pe piata, cu care vind din fabrica. Parbriz aftermarket este termenul utilizat pentru a descrie orice sticla care nu este sticla OEM. Mulți oameni sunt preocupați cu privire la cumpararea de parbrize aftermarket, dar aici la Dexiz incercam sa schimbam tot, oferim doar geamurii auto calitative la un pret acesibil. Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la nr. de telefon afisat pe site , suntem NON-STOP aici pentru tine .

Despre Audi si parbrizele lor

Apelati la un service autorizat pentru schimbarea geamurilor sau a parbrizului la un Audi , nu face-ti compromisuri de calitate!

Grupul German a făcut o masina masina de lux adica Audi, este foarte bine cunoscuta în întreaga lume. Datorită prestigiului său și a costurilor generale. Sticlă auto pentru Audi este de obicei mai scumpa decât sticla auto alte marci . Audi face mai multe stiluri de caroserie; patru usi sedan , cu patru usi hatchback, doua usi hatchback, sedan cu două uși, două uși coupe, cu patru uși break, precum și roadsterelor decapotabile.

Fiecare stil de caroserie are propriul set special de ferestre, de exemplu, un tipic cu patru uși Audi (cum ar fi un Audi A4), are 8 piese diferite de sticla. Un singur parbriz, o sticlă in spate, două ferestre in față la uși, două ferestre la portierelor din spate, și două ferestre de aerisire din spate. Parbrizul din nou modelele Audi au devenit mai high-tech, cu adăugarea senzorului de ploaie, construit în antenă GPS, iar sistemul PAAS.

 

Ultimii clienti care au schimbat un parbriz pentru un Audi !

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.