Parbrize Predeal

 

Sunati acuma pentru o programare !

Dexiz – Predeal

Nr.Call center: 0268 336 115 – 0722193440

Suntem unde aveti nevoie !

Asiguram servici de montaj de parbrize in mai multe judete printe care si Prahova respectiv Predeal , oferindu-vă un serviciu complect de montare parbriz in Predeal la un pret avantajos fara sa compromitem calitatea materialelor care le folosim. Contati pe noi daca aveti nevoie de un parbriz sau de luneta. Suntem in acest domeniu de peste 15 de ani si cunoastem foarte bine tot ce tine de acest domeniu.

Support telefonic NON-STOP

Orice problemă aveți cu sticla auto sau geamurile laterale , aici la Dexiz – Predeal avem soluția potrivită la un prețul corect oferindu-va cele mai bune servicii pentru inlocuirea unui parbriz sau a unei lunete . Sunatine acuma pentru un pret avantajos !

O companie de incredere

Suntem recunoscuți ca o companie de incredere pentru ca dealungul acestor 15 ani am respectat clientul si am facut mereu o treaba de calitate .Indiferent de modelul sau marca de masina , garantăm rezultatele pozitive. Personalul nostru bine pregatit in acest domeniu este gata sa va serveasca nostru este gata să vă servească. Ai încredere in Dexiz pentru orice problemă legata de parbrizul dvs

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.