Servicii

Va punem la dispozitie o lista extinsa de servicii pentru schimbarea parbrizului și de înlocuire a geamurilor laterale sau a lunetei in multiple locatii.

Personalul nostru are o experiență vasta pentru înlocuirea parbrizelor pe diverse tipuri de vehicule.

Serviciu Mobil La Tine Acasa

Timul nostru este foarte limitat si ocupat și comoditate este cea mai importanta, de aceea Dexiz oferă servicii de inlocuire parbriz si la client acasa. Profitați de serviciile noastre mobile de pe site-ul nostru fără nicio taxă suplimentară.

Un serviciu de care fiecare roman are nevoie !

Doriti sa schimbati parbrizul dar nu prea aveti timp liber ? Nici o problemă, Dexiz oferă servicii chiar siîn aceeași zi (daca exita personal liber in ziua respectiva). Puteti face o programare foarte rapida , nu dureaza mai mult de 2 minute prin telefon sau puteti direct pe site-ul nostru prin formularul de contact . Este foarte simplu sa cereti un pret aproximativ pentru lucrarea care trebuie facuta pe masina dvs. , trebuie sa mergeti pe pagina de contact si sa completati acel formular cu detalile dvs si o sa revenim cu un telefon pentru o cotatie corecta. Nu mai asteptati daca doriti sa va programati la un schimb de parbrize in Brasov .  Indiferent dacă alegeți să veniti cu masina dvs. la sediul nostru din brasov , sau optati pentru serviciul nostru mobil de inlocuire sticlă auto, calitate este aceasi .

Dexiz  – Brasov este o alegere populară pentru conducătorii auto care au nevoie de un parbriz nou. Va punem la dispozitie un serviciu complet de instalare de parbriz la locația alesa de tine .

De ce să apelati la Dexiz ?

Frima noastra , Dexiz va oferă confortul de a instala un parbriz , luneta sau geam lateral cand si unde vreti dvs. Economisiti timp si bani prin programarea serviciului nostru mobil de sticlă autocare urmează să fie efectuate la domiciliul sau locul de muncă, sau oriunde altundeva este convenabil pentru tine, fără costuri suplimentare.

Serviciu de sticlă este disponibil pe site-ul nostru la pagina de contact sau apelati serviciul noistru pentru relatii cu clienți la nr. de telefon afisat pe site .

Zonele unde ne putem deplasa si la client

Serviciul de inlocuire parbriz este oferit pe o rază de 100 km calculata din Brasov , acest serviciu poate fi programat on-line, prin telefon, sau la centrele noastre de reparații. Oferim servicii complete de sticlă auto , înlocuire / reparație pentru toate tipurile de vehicule și toate modele la un preț competitiv.

Noi nu recomandăm să conduceți autovehiculul când parbrizul are nevoie de înlocuire. In schimb, apelati la noi să venim la voi cu ajutorul serviciului nostru mobil. Sticla auto este esențială pentru conducere în condiții de siguranță cat si pentru a vedea drumul, precum și obstacolele pe care se pot întâlni in calea ta pe drum. Semnele care indica ca parbrizul dumneavoastră trebuie inlocuit sunt:

  • Crapatura este mai mare decat o moneda de 50 de bani
  • Crapatura pe parbriz dintr-un capat in altul
  • Fisuri pe marginea parbrizului
  • Fisuri pe partea soferului , care afecteaza vizibilitatea
  • In general crapaturile si chiobiturile

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.