Ford

Doriti sa schimbati parbrizul pentru un Ford ? 

Nimica mai simplu , apelati la un serviciu de calitate – Dexiz

AVEM PARBRIZE PENTRU TOATE MODELE DE FORD

Telefon – 0268336115 

 

Infromatii generale despre Ford:

  • Site oficial Ford
  • Pagina de Wikipedia Ford
  • Companie: Privata ; Companie Ford Motor
  • Fondată: 1903
  • Sediu:Dearborn, Michigan
  • Locatii:Global
  • Parbriz OEM Ford – Carlite
  • Modele de Ford populare: Aerostar, Bronco, Crown Victoria, Econoline, Escort, F Series Trucks (F150-F750), Fiesta, Mustang, Probe, Ranger, Tarus, Thunderbird, Explorer, Expedition, Grand Marquis, Windstar, Cougar, Contour, Focus, Excursion, Edge, Escape, Flex

 

Piese din sticla pentru Ford

Înlocuirea parbrizului pe un Ford are de obicei un preț accesibil. Acestea sunt unele dintre cele mai comune vehicule pe drum. Unele modele vin cu multe opțiuni care pot influenta prețul . De exemplu, un camion F-150 are un parbriz simplu, sunt multe optiunii care pot ridica pretul , de exemplu unul dintre ele este senzorul de ploae.
Suntem experti in cea ce facem , Dexiz este pe piata de peste 15 ani si lucram zilnic cu masini marca Ford .

Despre Ford si parbrizele lor

Ford a schimbat modul în care lumea vede metodele de transport. Fie că este vorba de modelul Ford T, elegantul Thunderbird sau Mustang , există o mașină Ford pentru a mulțumi și cel mai exigent om pasionat de automobile. Design elegant și performanță de top sunt semnele distinctive ale fiecărui vehicul din această marca. Datorita popularitatii a acestui brand, găsirea pieselor perfecte de stica(parbriz , luneta sau geam lateral) pentru Ford inlocuire acestor elemente de sticla nu este o problemă.

În mod special, trebuie să aveți o idee despre modul în care Ford se compară cu alte autoturisme atunci când este vorba de piese de schimb de sticla auto. La o estimare aproximativă, luneta este de obicei cea mai costisitoare parte.

Numărul mare de modele fabricate de aceasta companie este destul de uimitor. Diferite modele Ford folosesc un număr diferit de piese auto din sticlă și diferite tipuri, de asemenea. Costul global al înlocuiri ar putea varia, de asemenea, destul de semnificativ de la un model la altul. De exemplu, mai multe vehicule, cum ar fi Ford Flex, Taurul, iar Freestyle au o trapă care ar putea avea nevoie de sticlă de înlocuire . Așa că, în plus față de cele 8 bucăți de sticlă auto care acoperă părțile laterale ale vehiculului, de asemenea, aveți nevoie de un acoperiș din sticlă pentru a efectua un sistem complet de înlocuire sticlă auto pentru acest vehicul.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.