Parbrize Harghita

 

Sunati acuma pentru o programare !

Dexiz – Harghita

Nr.Telefon: 0722193440

Nr.Call center: 0268 336 115

 

Dexiz este angajată în deservirea oamenilor din Harghita și în zonele înconjurătoare cu servicii de calitate pentru înlocuirea parbrizelor , chederelor , lunetelor si a geamurilor laterale . Firma noastra consta dintr-un personal instruit , care este specializat in înlocuirea parbrizelor .

Aici, la Dexiz ne mandrim cu furnizarea serviciilor de inlocuire a parbrizelor de calitate  . Noi lucrăm eficient și intr-un mod foarte profesional pentru a ne asigura că nevoile oamenilor care au nevoie de geamuri auto sunt executate cu precizie. Noi folosim echipamente si produse high end pentru a asigura că serviciile pe care le oferim pentru tine sunt calitate superioara .Sunati-ne acuma pentru a afla pretul unui parbriz in Harghita ! Putem veni si la tine acasa in mai multe locatii inclusiv in Miercurea Ciuc

Dexiz SRL ofera preturi accesibile, care nu va rupe buzunarul. Iti propunem o optiune avantajoasa pentru dvs . noi vonim si la tine acasa ! In acest fel nu trebuie sa sacrificati timpul dvs. precios .

Informatii Judetul Harghita :

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.