Parbriz BMW E46 – Pret Avantajos

Doriti sa schimbati parbrizul pentru un E46 ? 

Nimica mai simplu , apelati la un serviciu de calitate – Dexiz

AVEM PARBRIZE PENTRU TOATE MODELE

Telefon – 0268336115 

 

Infromatii generale despre BMW E46:

Fie că parbrizul tau a fost lovit de o pietricică pe autostrada , care a creat o fisură în parbriz, sau o pur si simplu s-a sparat din cauza schimbarilor de temperatura, un parbriz nou pentru BMW e46 de la Dexiz te poate ajuta. Departamentul nostru are o experienta de 11 ani in acest domeniu si am montat pentru aceasta masina mai mult de 1000 de elemente din stica in toata tara . Va putem ajuta sa fiti din nou pe drum cu masina dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Nu poți conduce cu un parbriz spart, și este important si este foarte important sa il schimbati cat mai repede posibil pentru ca el este considerat un element de siguranta in E46 . Pentru mecanicii nostri este foarte simplu sa il inlocuiasca  , experienta vasta in acest domeniu isi spune cuvantul .

Pretul pentru un schimb de parbriz pe E46

Difera foarte mult , in functie de multe detalii . De exemplu daca masina vine echipata cu senzor de ploaie , costul pentru o inlocuire creste in pret . In general pretul peste un astfel de parbriz porneste de la 350 de lei dar calitate are si ea un foarte mare in acest tip de parbriz , putem monta aproape orice marca de parbriz . Pentru mai multe detalii va rog sa ne da-ti un telefon .

Schimb de luneta E46

Geamul din spate rareori se sparge, dar se poate întâmpla , poate cazut o creanga pe masina dvs sau o piatra si a spart luneta. Așa că este o idee bună să fie conștienți de caracteristicile speciale ale geamului din spate instalat de noi . Există o tehnica foarte detaliata . Așa că tehnicianul va trebui să fie foarte atenți atunci când poziționează geamul.

Istoria acestei masini

BMW E46 este a patra generație a gamei BMW Seria 3 de masini de lux entry-level, si a fost produs din 1998 până în 2006.

Stilurile de caroserie ale gamei sunt:

  • sedan cu 4 uși, vândute 1998-2005
  • 2 usi coupé, vândute 1999-2006
  • 2 usi convertibile, vândute 1999-2006
  • 5 usi Estate / vagon (comercializate ca „Touring”), vândut 1999-2005
  • hatchback cu 3 usi

BMW E90 a început să înlocuiască sedan clasica masina la sfarsitul anului 2004, cu toate acestea coupe E46 a rămas în producție până în 2006.

Tracțiune integrală ( „xDrive”) a devenit disponibil în seria 3 din nou, după o pauză de 18 ani. Acesta a fost disponibil pentru modelele sedan / vagon 325xi și 330xi. E46 a fost primul Seria 3 la care s-au pus celebrele faruri „angel eyes” . Diverse caracteristici electronice au fost introduse, de asemenea la seria 3 din generația E46, inclusiv navigația prin satelit, distribuția electronică a forței de frânare, stergatoare cu senzor de ploaie și luminile din spate cu LED-uri.

A fost considerat reperul de performanță al clasei sale și a avut un suces imens. Cel mai inalt an de vânzare pentru aceasta masina a fost 2002, când 561,249 vehicule au fost vândute în întreaga lume.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.