Parbrize Brasov : Raport – Calitate – Pret

 

Sunati acum pentru o programare !
Dexiz – Brasov
Nr.Telefon: Call center: 0268 336 115 – 0722193440

Vrei sa te sunam noi ?

Completeaza formularul de mai jos si o sa fi sunat in cel mai scurt timp posibil

 

Alege o firma specializata in acest domeniu de peste 15 ani pentru schimbarea parbrizului in Brasov . Am stabilit standardul în servicii excelente și o calitate excepțională. Angajamentul nostru față de dvs. este de a va ajuta sa aveti parbriz calitativ si un montaj realizat de specialisti . Nu pierde timpul și combustibil mergand la un service auto de parbrize , lasa Dexiz sa vina si la tine. ! Sunați-ne acum pentru o înlocuire de parbriz în Brasov!

Fiecare parbriz , luneta sau geam lateral montat in Brasov vine cu o garantie. . Noi ne asigurăm că toate întrebările dvs au un raspuns la noi . Noi lucram cu toate companiile de asigurări .

Service pentru schimb de parbrize in Brasov

Nu mai căutați atunci când doriți un service autorizat pentru schimbarea parbrizului in Brasov , Dexiz este un atelier de reparații cu instrumente și tehnologii avansate de ultima ora. Dexiz oferă servicii rapide , calitative si de durata furnizate de către tehnicieni profesionali care au o pregatire vasta in acest domeniu. Noi venim si la voi, nu mai pierdeti timpul dvs pretios umbland la un service cand putem sa venim noi la dvs.Oferim serviciu de montaj parbriz si acasa in zona Fagaras , Predeal si in alte comune siorase din judetul Brasov .Hai acuma la noi si beneficiezi de un discount suplimentar pentru un schimb de parbrize in BV.

O crapatura mica in parbriz poate începe ca un inconvenient minor. Cu toate acestea, această mică problemă se poate transforma într-o fisură costisitoare și periculoasă într-o perioadă scurtă de timp. schimbările de temperatură și alte circumstanțe pot provoca fisura să crească. Apoi, vizibilitatea dumneavoastră asupra drumului poate fi obstrucționată într-o mare măsură. Scimbati acum parbrizul cu unul nou de calitate , alegeti un parbriz in Brasov de calitate – Sunati la Dexiz  !

Noi oferim un serviciu unic in romania , un support telefonic NON-STOP si ne pliem cererilor , putem veni la domiciliu, la birou sau de locul tau de munca GRATIS. Noi putem trimite o unitate mobilă de la oricare dintre depozitele noastre din Brasov sau puteți vizita la sediul nostru de pe Calea Bucuresti .

Standardele noastre de excelență în servicii de parbrize auto a fost mereu unul de inalta clasa , firma noastra exista pe piata inca din 1997, si pana acuma nu am facut nici un compromis . Produse noastre , echipa noastra ,support-ul telefonic, precum și angajamentul nostru in legatura cu calitatea pieselor oferite de noi au creat o relație de durată cu companiile de asigurare, reprezentante auto, magazine de caroserie si alte firme care se ocupa cu montarea de parbrize . Ne pasa de satisfacția clienților noștri și am câștigat calificativul 10 din partea clientilor nostri .

Putem monta diferite piese din sticla pe masina ta . Majoritatea instalarilor sunt pentru geamuri laterale in Brasov si parbrize .

Parbrizul este o parte importantă a integrității structurale a unui autovehiculului. În cazul în care schimbul de parbriz este efectuat incorect, o coliziune ar putea pune în pericol siguranța dumneavoastră și a pasagerilor. In plus, progresele tehnologice au adus o multitudine de opțiuni la parbrize variind de la protecție ultra-violete la senzor de ploaie, elemente de încălzire, antene și display-uri „heads-up”. Angajatii nostri sunt instruiți în mod continuu pentru a asigura siguranța dumneavoastră și că toate caracteristicile autovehiculului dumneavoastră sa funcționează corespunzător.

 

Informatii Brasov

Informatii Dexiz :

  • Adresa:Dexiz Parbrize Brasov
    Bulevardul Grivitei 107 Brasov 505600
    Call center: 0268 336 115
  • Reviews:4,7 – Recenzii Google
  • Categorie:Parbrize Auto

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.