BMW

Doriti sa schimbati parbrizul pentru un BMW ? 

Nimica mai simplu , apelati la un serviciu de calitate – Dexiz

AVEM PARBRIZE PENTRU TOATE MODELE DE BMW

Telefon – 0268336115 

 

Infromatii generale despre BMW:

Piese din sticla pentru BMW

Puteți găsi soluțiile perfecte pentru înlocuire unui parbriz de BMW dar aceasta operatiune iese bine atunci când sunt folosite piesele perfecte , nu ezitati sa ne contactati pentru un pret avantajos ! Suntem pe aceasta piata de mai mult de 15 ani , nu faceti compromisuri ! Alege calitatea la parbrize doar la Dexiz , acum si cu montaj si la domiciliu. Avem parbriz pentru toate modelele de BMW !

Piesele din sticla pentru un BMW sunt : Luneta , parbriz , geam lateral .

Despre BMW si parbrizele lor 

Fondat ca un producător de motoare de aeronave în 1916, bavarez-ul Motor Works este acum cunoscut în întreaga lume, pur și simplu ca BMW, compania care creează „aparatul de conducere super avansat”. Fiecare BMW se face cu o atenție specială, astfel încât este acordat la conducătorul său cu grija si perfectiune. Daca ați deținut un BMW, nici o alta masina nu se simte destul de bine pentru tine decat un BMW. Un vehicul special cum ar fi BMW necesită cea mai bună atenție atunci când este nevoide de un schimb de parbriz , geam lateral sau chiar de luneta .

Parbrizul pe iubitul tau BMW poate deveni foarte scump. Există furnizori de servicii de sticlă auto care oferă prețuri competitive pentru a menține costurile la un nivel minim. Pentru a alege furnizorul potrivit pentru înlocuire sticlei auto, este important de a învăța un pic mai mult despre prețurile intretinerii unui BMW. Prețul de înlocuire a ușii pasagerului din față BMW-ul cu două uși hatchback poate fi semnificativ mai mare decât efectuarea aceeași înlocuire pe un Ford Escort cu două uși hatchback. Cu toate acestea, costul înlocuirii parbrizului pe variante ale aceluiași model de bază este probabil să fie aceeași. De exemplu, înlocuirea geamurilor auto la toate modelele 2 usi BMW, inclusiv hatchback, cabrio si coupe-uri vor rămâne în aceeași gamă de preț. Din moment ce schimbarea unui parbriz la BMW este scumpa, este important să se gasiti un furnizor de servicii cu experiență in acest domeniu, care poate oferi soluții de lungă durata cum este Dexiz – pe piata de 15 ani !

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.