Parbriz Golf 3 , 4 , 5 Nou la un Super Pret : Toate Modelele

Doriti sa schimbati parbrizul pentru un VW  GOLF ? 

Nimica mai simplu , apelati la un serviciu de calitate – Dexiz

AVEM PARBRIZE PENTRU TOATE MODELE

Telefon – 0268336115 

 

Infromatii generale despre Volkswagen Golf:

Cat costa un schimb de parbriz pentru Golf 4 sau alt model ?

Costul de înlocuire a unui parbriz pentru VW Golf IV depinde foarte multi , in functie de mai multi factori, printre care:

  • Anul Fabricatiei
  • Dotarile masinii ( ex. Senzor de ploaie , daca este incalzit ,Crusie Control adaptiv )

Dexiz® vă oferă o garanție la manopera pe care o efectueaza. Ar trebui, de asemenea, sa știti că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea sticlei utilizate pe masina dvs., deoarece Dexiz foloseste o tehnologie de ultima oara pentru instalarea elementelor de stica intr-un mod cat mai bun si cat mai sigur pentru pasagerii masinii. Prima generatie de VW Golf a fost produs în 1975. Deși Volkswagen a numit versiunea europeana a masinii „Golf”, același model a fost cunoscut sub numele de „Rabbit” în Statele Unite. Automobilul compact este în prezent în producție, cu motorizari diferite cum ar fi diesel , benzina și echipare hibrid disponibile clienților. Noul Golf R are un motor turbo și capacitate de tracțiune integrală.

VW Golf are un design compact si sigur unele dintre nivelurile de echipare oferind geamuri fumurii, luneta incalzita, și parbrizele solar stratificat cu strat de protectie acustica. Mentionati cand comandati un parbriz pentru masina dvs , pentru un Volkswagen Golf deoarece sunt mai multe parbrize pentru acest model , de exemplu cu sau fara senzor de ploaie etc .Comanda acuma un parbriz pentru Golf 4 la un super pret !

Dexiz este o companie de înlocuire de parbrize in mai multe locații și avem un serviciu mobil pentru schimbarea de parbriz la tine acasa fara nici un cost suplimentar. Aveti încredere in noi cand vreti sa facem o operatie deînlocuire de parbriz pentru Volkswagen Golf . Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră. Noi folosim produse de cea mai bună calitate si echipament de ultima ora. Specialistii noștri calificați au mereu grijă de fiecare detaliu la un parbriz pentru siguranta ta pe drum.Firma Dexiz detine si poate monta parbrize pentru o gama variata de masinii . Putem monta parbrize pentru toate masinile aflate pe piata la un pret acesibil si la o calitate superioara utilizand numai materiale si tehnologii de ultima ora . De asemeana detin elemente din sticla pentru alte masinii din grupul VAG cum ar fi :

În cazul în doriti sa schimbati luneta sau geamurile laterale pentru masina ta care au fost avariate din cauza unui accident de mașină, spargere, sau pur și simplu cracare cu vârsta, atunci este momentul perfect să ne contactati.

Poate aveti un element din sticla crapat sau a aparut o fisura pe el , nu va faceti griji suntem aici sa va ajutam dar nu cu reparatul pentru ca nu este un lucru bun , avem o pagina dedicata pe care o gasiti in meniu in care va explicam de ce nu este bine sa reparati un element din sticla , o sa va simtiti mult mai in sigurata cu unul nou la un pret acesibil , pretul practicat de firmele de reparat sunt foarte mari iar la RAR o sa intampinati probleme .

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.