Parbrize Volkswagen

Doriti sa schimbati parbrizul pentru un VW ? 

Nimica mai simplu , apelati la un serviciu de calitate – Dexiz

AVEM PARBRIZE PENTRU TOATE MODELE

Telefon – 0268336115 

Infromatii generale despre Volkswagen:

  • Site oficial Volkswagen
  • Pagina de Wikipedia Volkswagen
  • Companie: Privata ; Grup Volkswagen
  • Fondată: 1937
  • Sediu:Wolfsburg, Germania
  • Locatii:Global
  • Parbriz OEM Volkswagen – PPG
  • Modele Volkswagen populare: Fox, Polo, Golf, Golf Plus, Jetta, Passat, Scirocco, Tiguan, Eos, Touran, Sharan, Touareg, Phaeton, Beetle

Piese din sticla pentru Volkswagen 

Găsirea unei piese din stica potrivite pentru VW nu este o sarcină dificilă, dar este întotdeauna important să va asigurati că acestea sunt piese de calitate. Firma Dexiz ofera parbrize si alte elemente pentru masina dvs. de calitate superioara. Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin formularul de contact , suntem disponibili 24/24 telefonic pentru programarii si pentru a raspunde intrebarilor dvs .

Piesele din sticla sunt : Luneta , parbriz , geam lateral .

Despre Volkswagen

Daca doriti sa schimbati un parbriz pentru un Volkswagen nu ezitati sa ne contactati , am schimbat pana acuma mai mult de 100.000 de mii de parbrize , majoritatea clientilor nostri au masini marca VW .

Misiunea Volkswagen este de a produce automobile care stabilesc standarde mondiale de siguranță și performanță. In plus, compania isi asuma angajamentul de a face automobile ecologice. In 2008, VW a anunțat deschiderea unei noi instalații de producție în SUA Având în vedere interesul sporit manifestat de societatea de pe piețele din SUA și popularitatea brandului aici, este foarte probabil ca VW va lasa o amprenta mare în industria de telefonie mobilă auto în următorii ani. Pentru proprietarii de VW, găsirea unui parbriz fiabil, eficiente și la prețuri accesibile ar trebui să devină mai ușor cu trecerea anilor.Modelul Golf este unul dintre cele mai populare modele fabricate de VW.

La prețuri , inlocuirea unui parbriz pentru Volkswagen face ca aceste automobile sa fie destul de ușor de întreținut. De exemplu, locul de aerisire din partea pasagerului din față pentru un VW sedan poate costa de fapt, cam la fel cu un Ford sedan cu două uși. Având în vedere că Ford este una dintre cele mai accesibile mașini atunci când vine vorba de piese de schimb , acest lucru este important într-adevăr.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.