Parbrize Bucuresti – Toate Sectoarele : Raport Calitate Pret

 

Sunati acuma pentru o programare !
Dexiz – Bucuresti

Nr.Mobil : 0722193440
Nr.Call Center : 0268 336 115

Vrei sa te sunam noi ?

Completeaza formularul de mai jos si o sa fi sunat in cel mai scurt timp posibil

Drumurile din Bucuresti sunt destul de greu de mentinut. Poate si de aceea acestea sunt mereu in lucru, dar pana la finalizarea lucrarilor acestea reprezinta un adevarat cosmar pentru soferii bucuresteni.

In afara de aglomeratia si praful pe care le genereaza, pietrisul folosit la realizarea acestora poate ajunge cu usurinta in parbrizele noastre.

Nu trebuie sa ne gandim ca o simpla ”piscatura” nu poate face nici un rau geamului. Din acel punct de impact vor incepe sa se extinda mai multe fisuri, ceea ce va face necesara inlocuirea acestuia.

Desi oferta de parbrize in Bucuresti este mare, alegerea unei firme care sa ne inlocuiasca parbrizul nu este greu de facut. Nu trebuie sa luam in calcul decat vechimea pe piata a firmelor din domeniu, ce are rolul de a certifica calitatea serviciilor prestate, si gama de servicii oferita (cu cat aceasta este mai complexa cu atat va fi mai bine pentru client).

Una dintre companiile cu experienta in domeniu ce s-a facut remarcata datorita profesionalismului si a serviciilor oferite este Dexiz.

Prezenta pe piata inca din 1997, angajatii firmei ofera clientilor o experienta bogata in domeniu, capatata in decursul anilor, chiar daca este vorba de a schimba parbrizul unui autoturism, al unui camion sau discutam despre montarea unor echipamente grele din sticla.

Tipologia clientilor a fost diferita, in functie de judetele in care compania a oferit servicii. Fie ca este vorba despre clientii din Brasov sau din Harghita, ori despre cei din Covasna sau Prahova, factorul comun al acestora a fost multumirea in urma unui serviciu executat ireprosabil.

De altfel, una dintre prioritatile companiei a fost extinderea retelei de ateliere. Chiar in momentul in care cititi aceste randuri puteti avea supriza placuta ca un atelier Dexiz sa fie chiar in apropierea voastra.

Adezivii si parbrizele folosite poarta numele unor mari producatori din domeniu, fapt ce ofera clientilor garantia calitatii si a fiabilitatii. Astfel, produse ce poarte numele Henkel, Saint – Gobain sau Pilkington sunt o obisnuinta in atelierele Dexiz.

Toate parbrizele comercializate si montate corespund celor mai exigente criterii de calitate. Astfel, lunetele sunt din geam securizat, iar parbrizele ofera fiabilitatea certificata de tehnologia de tip duplex.

Astfel, se ofera o garantie suplimentara la impactul cu pietrele sau alte obiecte aruncate in parbriz, deoarece geamul va rezista mai bine la impact si nu vor apare acele gauri de 2-3 centimetri in diametru, caracteristice unui parbriz de calitate slaba.

Cu totii stim ca cea mai pretioasa resursa a omului modern este timpul, iar operatiunea de schimbare a unui parbriz este destul de laborioasa.

Pentru un autoturism timpul de asteptare va fi de pana la 4 ore, iar in cazul unor autocare sau capete tractoare durata de asteptare poate ajunge pana la 8 ore.

Operatiunea de inlocuire propriu – zisa a parbrizului dureaza destul de putin (in jur de o ora), dar masina va sta imobilizata pana la patru ore pentru a asigura fixarea adezivului.

Pentru a venit in intampinarea clientilor sai si a le oferi o economie de timp, compania de parbrize Bucuresti a introdus de curand si serviciul de inlocuire a parbrizelor la domiciliu clientului, indiferent de zona in care se gaseste acesta.

Este suficient un telefon la sediul firmei, iar ora la care se efectueaza acesta nu mai are asa de mare importanta, deoarece departamentul ”customer service” ofera consultanta si programeaza echipele de interventie 24 de ore din 24.

Parbrizul va fi schimbat cu operativitate de catre angajatii companiei, iar garantia va fi oferita in aceleasi conditii ca pentru un parbriz schimbat in atelierele firmei.

Daca schimbul parbrizelor sau al lunetei se efectueaza pe baza unor asigurari auto, personalul companiei se va ocupa in numele nostru de completarea tuturor formularelor si de obtinerea contravalorii reparatiilor de la firma de asigurari.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.